Velkommen til!

Jeg er glad for at du er her. Digogmigogvitro.dk er tumleplads for mine spørgsmål om børns trosliv – hvordan lærer man at tro? Hvordan ser børns åndelighed ud? Hvordan formes tro og kristen liv i en familie midt i hverdagen? Og hvad gør familielivet ved min egen tro og åndelighed?

Digogmigogvitro.dk er kommet til fordi jeg gerne ville have et sted at samle reflektioner, erfaringer og materialer om livet med den kristne tro i børnehøjde.

Jeg hedder Anne Thompson, er 38 år og taler stadig med nordjysk accent til trods for at have boet i Vejle snart 15 år. Jeg er mor til Samuel (2008) og Albert (2015) og gift med deres far, Duncan.

Duncan mødte jeg i England, hvor jeg også læste min bachelor, så det er naturligt for mig stadig at orientere mig mod det engelske. Derfor har jeg også taget et kursus om “Children, Mission and Ministry” på Cliff College, Manchester University.

Jeg er præst i Metodistkirkens menigheder i Vejle og Aarhus, og er kursusleder for Cliff College på et kursus om børns åndelige udvikling og tro i Danmark.

I nogle år arbejdede jeg som pædagogmedhjælper, fordi livet slog en kolbøtte, og jeg måtte sadle om for både min egen og min families skyld. Den kolbøtte har jeg brugt nogle år på at komme overens med. Historien om dén kolbøtter skinner igennem i flere indlæg, ikke fordi den er synderligt anderledes eller mere spændende end så mange andres kolbøtter, men fordi den er min, og derfor er den, jeg bedst kan bruge til at forstå andres historier.

Hvad skal jeg næsten mere fortælle dig her til at starte med?

Jeg elsker bøger, har en tatovering på foden, er vild med have-liv og bliver salig over chokolade og god musik…. Kig dig omkring. Jeg håber, du bliver inspireret og opmuntret – hvis jeg er heldig vil du måske også dele nogle af dine erfaringer med mig?