Velkommen til!

 

 

 

Digogmigogvitro.dk handler om børns åndelige udvikling og tro. Bloggen er det sted jeg deler min viden og mine spørgsmål om børns trosliv – hvordan lærer man at tro? Hvordan ser børns åndelighed ud? Hvordan formes tro og kristen liv i en familie midt i hverdagen? Og hvad gør familielivet ved min egen tro og åndelighed.

Jeg er Anne Klitgaard Thompson (1981) og taler stadig med nordjysk accent til trods for at have boet i Vejle siden 2004. Jeg er mor til Samuel (2008), Albert (2015) og Ella (2021) og har været gift med deres far, Duncan siden 2003.

Duncan mødte jeg i England, hvor jeg læste. Jeg er M.Div., der er den amerikanske udgave af en cand.theol. Jeg orienterer mig stadig mod det engelske, hvor jeg også har taget et kursus om “Children, Mission and Ministry” på Cliff College, Manchester University.

Min interesse for børn og deres åndelighed startede fik en anden alvor, da jeg selv blev mor første gang og oplevede min kirke og min tro sammen med et lille barn. Vi blev familie gennem adoption, og fordi min mand også var menighedspræst, havde jeg i nogle år arbejde som pædagogmedhjælper. Det var godt for vores familie, at én forælder altid var hjemme på bestemte tidspunkter og altid kunne putte. Mit arbejde i integrerede daginstitutioner betød, at jeg oplevede børns eksistentielle spørgsmål i hverdagen. Det pustede til interessen for børns åndelighed igen, og det førte til efteruddannelsen på Cliff om børn.

Undervejs i min uddannelse blev jeg bedt om at starte kurset “Kursus om børns åndelige udvikling og tro” op i Danmark for Cliff College. Det udbydes nu i samarbejde mellem Cliff College, England og organisationerne bag B-M-K med en intern certificering fra Cliff College. Læs mere om kurset (og tilmeld dig nyhedsbrevet) på b-m-k.dk/kursus eller find os på instagram.

I 2017 blev jeg igen fuldtidsansat som menighedspræst i Metodistkirken. Jeg er ansat præst i Metodistkirkens* menighed i Vejle og som konsulent for arbejdet med børn på landsplan.

Jeg er imødekommende, vil gerne spille andre gode og elsker at fordybe mig i børns åndelighed, vores forståelse af den og den betydning vores forståelse har, for måden vi møder børn på.

Du kan lære mig bedre at kende på instagram:
@digogomigogvitro.dk handler om børn, tro og åndelighed
@annetkthompson handler om alt det, der giver mening og næring i mit egen indre (og ydre) liv.

*Metodistkirken er en evangelisk frikirke, der så at sige er i familie med Den Danske Folkekirke, selvom der er teologiske og organisatoriske forskelle. Du kan læse mere om Metodistkirken her.