Velkommen til!

Digogmigogvitro.dk handler om børns åndelige udvikling og tro. Siden er tumleplads for mine spørgsmål om børns trosliv – hvordan lærer man at tro? Hvordan ser børns åndelighed ud? Hvordan formes tro og kristen liv i en familie midt i hverdagen? Og hvad gør familielivet ved min egen tro og åndelighed?

Digogmigogvitro.dk er kommet til fordi jeg gerne ville have et sted at samle refleksioner, erfaringer og materialer om livet med den kristne tro i børnehøjde, om teologi om børn og ikke mindst om, hvordan vi bedst er kirke med og for børn.

Jeg hedder Anne Klitgaard Thompson (1981) og taler stadig med nordjysk accent til trods for at have boet i Vejle snart 15 år. Jeg er mor til Samuel (2008), Albert (2015) og Ella (2021) og gift med deres far, Duncan.

Duncan mødte jeg i England, hvor jeg også læste min bachelor, så det er naturligt for mig stadig at orientere mig mod det engelske. Derfor har jeg også taget et kursus om “Children, Mission and Ministry” på Cliff College, Manchester University.

Jeg er præst i Metodistkirkens menigheder i Vejle og Aarhus, og er kursusleder for “Kursus om børns åndelige udvikling og tro”, der udbydes i Danmark i samarbejde mellem Cliff College, England og B-M-K.dk