Godly Play er et forsøg på igen at gøre bibel historierne fortalte og levende i et møde mellem  den, der fortæller og den, der lytter, så forundringen kan få plads til at udfolde sig.
I Godly Play fortælles bibelens og den kristne kirkes historier uden at lægge op til bestemte pointer, men ved i stedet at stille åbne spørgsmål. De åbne spørgsmål skaber den plads, hvor forundring kan fødes, så det er muligt at komme til en ny forståelse af historien og dermed af Gud og sig selv.
Ørkensækken er en fast del af Godly Play. Den skaber både forundring og fordybelse
 hos børn og voksne. Læs mere her.
I marts 2014 var jeg på kursus som fortæller og vejleder i Godly Play i England hos Peter Privett og Rebecca Nye, der begge har arbejdet sammen med Jerome Berryman, der har udviklet Godly Play.
Her kan du læse, hvordan jeg har brugt Godly Play i gudstjenesten.
Videoen herunder viser – fra Tyskland – rigtig fint, hvad Godly Play er, og hvordan det kan bruges.

Kunne du tænke dig at vide mere om Godly Play, er du velkommen til at kontakte mig.

I Danmark er det Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, der har mulighed for at uddanne vejledere til Godly Play. Godly Play Danmark har fået sin egen side på godlyplay.dk

Jeg har lavet Fadervor inspireret af Godly Play til brug i børnekirken. Det kan du se her.

Jeg har også sammen med min mand lavet påskens ansigter, som du kan købe fra os enten som PDF-fil eller malet på træplader. Det kan du læse mere om i indlægget her. I dette indlæg får du også nogle links til materialer andre steder, og idéer til, hvordan du selv kan komme i gang med at lave Godly Play materialer.