, , ,

OpkaldET

I søndags sagde jeg til Duncan- som så mange søndage før: “Måske bli’r vi forældre i denne uge.” I går havde vi besøg af vores sundhedsplejerske, for at mødes inden vi – engang – skal mødes med barn. Det gik rigtig godt, og var en rigtig stor opmuntring. Min frustration over “det er bare noget vi leger – der er jo ikke noget barn” blev hjulpet, for sundhedsplejersker kommer jo ikke på besøg for sjov, vel?!

I formiddags talte jeg med en veninde, som sagde at hun i nat drømte at vi fik en pige på 4 år. “Og”, som hun sagde “mig og Helligånden har noget kørende.”
Til middag ringede telefonen på kontoret. Jeg tænkte “Det er Tina” (Vores sagsbehandler) som jeg altid gør når telefonen ringer, og mindede mig selv om at hun jo ringer på mobilen – hvilket er grunden til den har været klistret til min side i snart et halvt år. Så jeg tager min “officielle” stemme på og siger “Metodistkirken, det er Anne Thompson.” Hvortil svaret lyder: “Det er Tina fra AC børnehjælp. Jeg har en god nyhed!” Og SÅ gik verden i stå….
Vi skal være forældre til en lille dreng på 13 måneder. Vi skal afsted sidst i februar og om godt 5 uger er vi alle sammen hjemme igen! Ligenu er det mest surrealistisk. Og glæde. Og forundring.
Tænk, jeg skal være mor!
9 replies
 1. Lene
  Lene says:

  Mon ikke sommerfuglene flagrer rundt lige nu 🙂 Hjertelig tillykke, det er stort, når vores drømme bliver til virkelighed 🙂

  Svar
 2. Louise Hjort Boelsmand
  Louise Hjort Boelsmand says:

  Jeg kan jo kun tilslutte mig lykønksnings koret. Det er simpelthen så dejligt for jer og IH hvor har jeg ønsker for jer længe at det opkald dog snart måtte kommer. Det er helt vildt at det er nu:) og hvor er det praktisk, at alderen passer som legekammerat for Signe, selvom vi ikke fik dem samtidig 🙂 Jeg ved I bliver dejlige forældre og jeg glæder mig rigtig meget til at møde jeres SØN 🙂 kæmpe knus og mange varme tanker Louise

  Svar
 3. Hr. og Fru Danmark
  Hr. og Fru Danmark says:

  Endelig! Kæmpe tillykke til jer begge to. Det er helt ubeskriveligt. Hvilken glæde og hvor er jeres dreng heldig, er det lige netop blev jer, som er udvalgt til at være hans forældre. Kærlige hilsner fra hele familien Uth

  Svar
 4. Louise Aaen
  Louise Aaen says:

  Kæmpe tillykke med din lille dreng Anne. Tænk at de store følelser nu har fået et lille ansigt og et navn. Det har været så berigende at følge med i din ventetid og længsel. Tak for det!

  kh Louise

  Svar
 5. Madame
  Madame says:

  Kære Anne, det er bare så bevægende at læse om! Jeg kan næsten ikke forestille mig et dejligere opkald på telefonen …
  Et kæmpe tillykke!

  Svar
 6. Mormor
  Mormor says:

  Jeg har gjort mig mange tanker undervejs om hvordan det mon ville være når nu opkaldET kommer men jeg tror slet ikke jeg havde forestillet mig at det ville være SÅ fantastisk. Vi glæder os helt VIIILDT meget til at møde vores lilel barnebarn. Velkommen min ven!!

  Svar
 7. Tro Håb og Kærlighed
  Tro Håb og Kærlighed says:

  Som jeg forsøgte at skrive på facebook – Anne du ER mor! Det er så dejligt, og det har været skønt at få lov at følge med i jeres familieforøgelse. Nu ved vi, hvem vi be'r for. Hvor er han en heldig lille dreng. Glæder mig så meget til at møde ham. Kærlig hilsen – også til far'en

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] torsdags var det et år siden, Tina ringede os op med den bedste nyhed i verden; i Sydafrika var en lille dreng klar til at blive hentet hjem. Der er gået et helt år siden […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *