, , ,

Dag tolv.

Ved I hvad der sker, når man bliver forælder til en dreng på 15 måneder? Man lærer lynhurtigt hvor ondt det gør at få tænder!! I den forbindelse har jeg også lært at også jeg besidder den refleks, der gør at mødre griber alt (alt!) der kommer ud af munden på deres barn…

I går var vi i Pretoria for at få dansk pas. Det skulle være så fint, og jeg ville virkelig gerne kunne vise billeder frem af ambassaden og os med pas, men de findes ikke på vores kamera – vi havde nemlig for travlt med opkast und so weiter…. De er nu søde på den danske ambassade i Sydafrika, vil jeg så dertil indskyde. Så
billedet med flagene er fra Impilo, som er den organisation, der formidler børn til AC børnehjælp fra Danmark.
I dag har vi været ved frisøren med Samuel – han er blevet klippet noget så grundigt. Og tog det rigtig godt. Det er første gang jeg har været i en frisørsalon,

hvor der på disken udover bogen med aftaler også lå en bibel 🙂
Derudover nyder vi varmen. I morgen er sidste dag på modsatte side af ækvator. Vi glæder os til at komme hjem. Til at sove i vores egne senge og til at byde Samuel Sipho velkommen hjem. Og så glæder vi os til at se dem, vi kender og holder af igen!
10 replies
 1. Madame
  Madame says:

  Det er så dejligt at læse om dine oplevelser, Anne – ja, man bliv fuldstændig suget ind i dit univers 🙂 Jeg kan pludselig huske, hvordan det var at have en lille fyr, der får tænder og bliver dårlig …

  Ha' en rigtig god rejse hjem!

  Svar
 2. Mormor
  Mormor says:

  Til Charlotte og Louise: Bare rolig- mormor HAR strikket både hue og vanter så der er styr på den bare isse på det punkt;-) MEEn der bli´r da ikke brug for shampoo foreløbig!!!

  Svar
 3. Sara
  Sara says:

  Du er en SEJ mor Anne! Hvor har det dog været dejligt at følge med på bloggen! Jeg har tænkt meget på jer de sidste par uger! Du ser ud til at være i dit helt rigtige element som mor. Håber I får en dejlig tur hjem i flyet! Det bliver da også super spændende at skulle have en helt rigtig hverdag med ham hvad? Så er det ikke bare til låns, men helt ægte hverdag hjemme hos jer selv! Det må være en helt speciel tid for jer! 😀

  Svar
 4. Sara
  Sara says:

  Du er en SEJ mor Anne! Hvor har det dog været dejligt at følge med på bloggen! Jeg har tænkt meget på jer de sidste par uger! Du ser ud til at være i dit helt rigtige element som mor. Håber I får en dejlig tur hjem i flyet! Det bliver da også super spændende at skulle have en helt rigtig hverdag med ham hvad? Så er det ikke bare til låns, men helt ægte hverdag hjemme hos jer selv! Det må være en helt speciel tid for jer! 😀

  Svar
 5. Birgitte, Nanna og Alberte
  Birgitte, Nanna og Alberte says:

  Jeg viste lige Nanna og Alberte billederne af jer og Samuel Sipho, og det gav andledning til lidt snak..

  Nanna sagde; jeg vil kramme med Anne, for Samuel Sipho er min ven…
  Hvorefter Alberte råber; Nej han er min ven…
  Nanna; så er Duncan bare min ven….

  Vi glæder os alle sammen til at hilse på jer i morgen i lufthavnen…

  Svar
 6. Louise Hjort Boelsmand
  Louise Hjort Boelsmand says:

  Jeg skulle lige til at skrive det samme som charlotte, pyh det bliver koldt for den lille trold men mon ikke også han klarer det :)men noget af en omvæltning at komme hjem til. Jeg kan dog glæde jer med, at der her til morgen var +1 grad istedet for de obligatoriske -3 eller lavere, der har været på min bils termometer de sidste mange morgener 🙂
  Jeg glæder mig sån til at se jer, og kunne tage del i jeres glæde på nært hold, men det har været så dejligt at få lov at følge med her, selvom I er så langt væk. Jeg får gåsehud og tårer i øjnene når jeg tænker på jeres lykkelige omstændigheder 🙂 og jeg håber der bliver plads til at give jer et kæmpe knus imorgen, ellers må I få det når vi ses "rigtigt":)
  Rigtig god tur hjem.
  kæmpe knus fra mig 🙂

  Svar
 7. Tro Håb og Kærlighed
  Tro Håb og Kærlighed says:

  Jeg er SÅ træt af, at jeg ikke kan komme ned og tage imod jer! Ja, det bliver dejligt for jer at komme hjem i jeres egne omgivelser. Håber I har en hue til sønnen, for det er ikke vejr til sommerhår:-)

  Svar
 8. Birgitte Strand Thirup
  Birgitte Strand Thirup says:

  Det har været fantastisk at følge jeres rejse her på bloggen… Vi glæder os meget til i kommer hjem..

  Håber i alle snart er ovenpå igen….
  God tur hjem

  Svar
 9. Mor/mormor
  Mor/mormor says:

  Også mine ord: Skynd jer. Det kan kun gå for langsomt. Vi er så klar!!! Og pyt med opkast. Du kan klare hvad som helst når bare det handler om dit barn Anne. Det er jeg slet ikke i tvivl om!!
  Og jeg ska´ da love for han er blevet klippet grundigt. Nærmest ukendelig!! og selvfølgelig klarer han også det. Han ligner moren der kan klare det utrolige;-) (læs: opkast)

  Svar
 10. sanne
  sanne says:

  åhh Anne altså, du er så sej.. jeg kan ikke opkast og ikke engang når min egen datter kaster op..
  Du er super..
  og hver gang jeg læser en opdatering sidder jeg med tårene trillende ned af kinderne af glæde over de ting i oplever.. skynd jer at komme til HJEM..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *