,

Lillebror

Samuel og jeg har været på tur i dag. Besøget gjaldt Anja og “lillebror” – mor og barn i den familie vi rejste til Durban sammen med. Det er noget så godt for store og små at være sammen – det byder sig selv, men vi deler virkelig noget helt særligt sammen, og det er så dejligt at være sammen om! Drengene har boet sammen en stor del af deres liv. For lillebrors vedkommende det meste. De lå endda ved siden af hinanden, når de skulle sove. I dag foregik det meste i haven; i solskin med en fantastisk sandkasse, en sej bil og med god mad til de voksne, hvad mere kan man så ønske sig? 
 
(Det tog i øvrigt “kun to timer fulgt op af en halv time i barnevogn at putte storebror i dag…. Og nu har han haft en mega grædetur. Til gengæld fandt han ro og faldt i søvn i armene på mig. Suk…)
1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] og rørte tårer at se i ansigterne på dem, vi mødtes med. Vi var stimlet sammen for at tage imod gode venner og deres lille datter. For tre uger siden var jeg med på hospitalet, da det var en anden lille […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *