, ,

Begyndende jubelhyl

Jeg har lige åbnet en fantastisk email. Et par fra “vores” liste har lige skrevet til os: De er blevet forældre!!! Det er ikke os, og vi er 6 pladser efter dem, men det er så FEDT! Min reaktion til emailen var kuldegysninger og tårer på én gang. Hvor er det dejligt. De har en uge til deres rejse og til de skal møde deres barn.

Åh hvor jeg glæder mig til det er vores tur, vores telefonopkald, vores email, vores afrejse dato!!!
Men åh, emailen var en påmindelse om at det er virkeligt. Det er ikke bare noget vi leger. Det er rigtigt. Der er et barn på vej…..
6 replies
 1. sanne
  sanne says:

  fantastisk at de er blevet forældre, åhh hvor er det skønt, og også for jer, for så er der nemlig ikke så lang tid til.. Anne jeg tror at i bliver forældre inden vi går ud af dette her år..
  Tænk på alle de tanker og alle de følelser du har og har haft i denne her proces, du rummer så meget kærlighed til jeres barn, som temmelig sikkert er født og bare venter på at komme hjem til mor.. Hver dag når jeg kigger over til jer, tænker jeg "jeg glæder mig til at se dig med barnevogn, og håber at vi to sammen (til næste år)kan sidde og drikke te og snakke om vores små børn" Jeg er ikke gravid….. endnu..

  Svar
 2. Mor
  Mor says:

  Der er helt sikkert et barn på vej…. og vi glæder os alle helt vildt:-) Der bli´r hæklet og strikket og den gamle oldemor syr knapper i hagesmække så hun er bestemt også klar. Jo vi glæder os højt og lavt. Kom blot, e-mail!!!!

  Svar
 3. Louise
  Louise says:

  Åha ja, det er virkeligt. Og klart at det er lidt mærkeligt. Men det er bare så fantastisk. Snart er det virkelig jer, der er bud efter, for at I kan tage vare på et lille bitte menneske, som har brug for jer, og som vil elske jer betingelsesløst. Det er så heldigt et barn, som får jer som forældre.
  Hold ud hold ud her i den sidste ventetid.

  1000 knua, kram og tanker herfra

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *