, , , ,

SMS-udveksling: Who keeps you sane?

Det er fedt at være mor. Det er dejligt at have venner. Af og til er noget af det bedste at dele moderskabets glæder, genvordigheder og galskab med en god veninde. Det kan redde ens åndsnærvær, humoristiske sans, ja, it keeps you sane!
Jeg har særligt én veninde, som er fantastisk at føre sms-samtaler med. Det kan lette de fleste frustrerede situationer at dele det med hende – og få hendes skæve vinkel. Jeg ser mig selv tydeligere, får mere tålmodighed med dem omkring mig og opfører mig – forhåbentligt – mere kærligt som følge. Af og til er jeg endda så heldig at blive klogere på livet samtidigt med!

I weekenden var sms-udvekslingen som følger:

Lørdag kl. 7.22
Hende: 
Er der noget mere underholdende end en treårig som blander børnehave og tegnefilm sammen i actionpræget drama på kanten af sofaen?
Mig:
😀 Nej, det er svært at komme op med!
Hende: 
Særligt replikkerne som til dels stadig er uforståelig kaudervælsk.
Mig:
😀 Især det sidste er fantastisk!! 
Søndag kl. 10.53
Mig:
Det er ikke kun tre årige, der sætter mærkelige ting sammen. Godt nok er de alle tre lego-mænd, men hvad laver julemanden med guld Lloyd (ninja*) og Chase McCain (bad ass politimand*) i mit køkken? 
Julemanden sammen med guld Lloyd og Chase MacCain på mit køkkenbord.
Hende: 
Julemanden er bad ass!?
Mig:
Måske?! Er det hans sande ansigt, der viser sig?
Hende: 
Totalt!
Mig:
Det finder jeg sært befriende!
((*forklaringerne på navnene var nødvendige, da hun er mor til tre piger – og ja, Peppa Pig og Princess Sofia møder sjældent ninjaerne fra LEGO.)
Hvad med dig? Hvem eller hvad hjælper dig med åndsnærvær og humoristisk sans?
1 svar
  1. A + K = ♥
    A + K = ♥ says:

    Haha, en god sms-veninde/søskende/mor/ven er ikke at kimse ad – jeg har også et par stykker som er væsentlig mere underholdende end andre – det kan sagtens redde en kedelig aften.

    – Anne

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *