, , ,

Med maven bar

I går var vi i Umlazi, hvor Samuel Sipho kommer fra. Der var vi i retten, hvor vi skulle fremstilles for en dommer. Meget mærkelig oplevelse – vi havde vores stiveste puds på, blev vist ind i værelset, hvor vi blev bedt om at tage plads. Der sad vi så i den ene ende af lokalet mens han sad i den anden ende bag et stort skrivebord. Han læste lidt papire, skrev lidt. Talte med vores socialworker, og sagde tak. Og det var så det.

Efter turen i retten kørte vi rundt i Umlazi, der er et township udenfor Durban. Det er et meget blandet område på den måde at der er både rige og fattige i mellem hinanden. Dog er der nogle meget fattige områder, hvor husene er små, faldefærdige og intermistiske, hvis ikke de nærmest er skure. Der voksede majs, gik høns og græssede geder. Og der var en fantastisk udsigt helt ud til havet.
Efter turen kom Sipho Samuel med os hjem. På billedet sidder han i bar mave og prøver at spise ALT, der var på bordet at få fat i. VÆldig spændende at kunne sidde og gratte i tomat og melon. Så nu er det ganske vist: vi er forældre til en lille dreng, men bløde krøller, der griner og er fræk. Som kravler og går, og som gerne fortæller en hel masse. En lille dreng, som kan lide at gå med små ting i hænderne, og som er meget optaget af at man kan putte ting inden i hinanden.
19 replies
 1. Anne
  Anne says:

  Kære Anne og Duncan.
  Det, jeg tænker, er: Awesome!
  I ordet mest storslåede betydning.
  Og så FIK du alligevel en baby 🙂
  Kærlig hilsen Anne H

  Svar
 2. Anonymous
  Anonymous says:

  It must be the 5th time I check the blog today, and finally I could read and see him again.HOlding back my tears.I'm SO SO SO happy for you.He is just gorgeous!!Love,Adriana

  Svar
 3. Anonymous
  Anonymous says:

  Kære Anne og Duncan. Et stort tillykke med jeres dejlige dreng!! Min søster har sendt mig dette link, og det er en stor fornøjelse at følge med i jeres rejse. Mange kærlige tanker fra Birgitte.

  Svar
 4. Tine Gjessø
  Tine Gjessø says:

  Kære Anne og Duncan – mit hjerte banker, da jeg endelig får åbnet computeren og ser, hvordan de store ting sker for jer – mens vi herhjemme går og tænker på jer, og på hvordan det hele mon går. Hvor er han bare dejlig – og tillykke til jer.
  Tine

  Svar
 5. Tine Gjessø
  Tine Gjessø says:

  Kære Anne og Duncan – mit hjerte banker, da jeg endelig får åbnet computeren og ser, hvordan de store ting sker for jer – mens vi herhjemme går og tænker på jer, og på hvordan det hele mon går. Hvor er han bare dejlig – og tillykke til jer.
  Tine

  Svar
 6. Anne
  Anne says:

  Siden der ikke var nye billeder af Samuel Sipho, har jeg måttet nøjes med at kigge på Umlazi på Google Earth nu – og ja: Det er godt nok meget blandet. Kunne ikke se hønsene – ellers passer jeres beskrivelse vældig godt.
  Er frygtelig nysgerrig efter at høre/se mere til jeres søn – men under jer intenst, computerfrit samvær. Kh anne h

  Svar
 7. Louise Hjort Boelsmand
  Louise Hjort Boelsmand says:

  Dejligt dejligt og super lækker unge 🙂 Jeg har været så spændt på, hvordan det hele er gået og det er så dejligt, at det lyder til at det er gået over al forventning 🙂 jeg er simpelthen så glad 🙂 🙂 🙂 stort knus til jer 🙂 -kommer nu hjem snart så jeg kan se det lille pus og give dig et knus sån rigtig 🙂

  Svar
 8. Mormor
  Mormor says:

  Og mormor tuder og tuder også;-) Og når de så ringer fra Sydafrika kl. 7.12c om morgenen og Samuel gi´r lyd i tlf. SÅ går det da helt galt!!!!
  Kys ham lige igen fra mig.

  Svar
 9. Anonymous
  Anonymous says:

  Det er næsten uforståeligt, at det der rent faktisk sker! Og det er ikke engang på film – Kan I selv forstå det? 🙂
  Hilsen Trine og Mikael

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *