, , , , , ,

Jeg tror – en personlig tros-bekendelse

Samuel blev døbt i dag. Det skete ved en meget varm gudstjeneste, hvor mennesker født i Danmark, England, Holland, Burkina Faso, Sydafrika og Sri Lanka lyttede til gospelkorets udgave af den Sydafrikanske national sang og vores kollega og ven Thomas prædikede. Det skete 10 år efter Duncan og jeg blev et “os”.

Og mens det skete, blev jeg ramt af en dyb taknemmelighed over min Gud, der har samlet alting for mig gennem de sidste år, over min familie og vores venner, som har været med os og ikke mindst over igen at kunne mærke glæde, kærlighed og taknemmelighed!
Bekendelsen herunder er inspireret af den apostolske trosbekendelse, men er min egen fra i dag:
“Jeg tror på Gud Fader, den almægtige. Ham, der kan skabe noget ud af ingenting: familier ud af forældreløse børn og barnløse forældre. Ægtefolk ud af kærester. Fællesskab ud af mennesker fra hele verden og af alle aldre.
 
Jeg tror på Jesus Kristus, Guds eneste Søn, min Herre. Ham, der har reddet mig fra mørke og tomhed, og vist at der findes en vej, hvor jeg ikke selv kan se en. 
 
Jeg tror på Helligånden. Hende, der giver liv, så depression må give vej for glæde og vinteren bliver til forår igen og igen.
 
Og jeg tror på det hellige i almindelige fællesskaber, som findes i kirker og familier; de fællesskaber, som gennem kærlighed og barmhjertighed kan rumme både smerte og glæde.
 
Jeg er taknemmelig!”
11 replies
 1. Mormor
  Mormor says:

  Tak for en rigtig fin dag. Det var rigtig dejligt at se hvordan Samuel stortrives mellem de mange mennesker. Og han nød sine gaver og sikke heldigt at hans krøller holdt;-)
  Også tak for din trosbekendelse. Den siger så meget.

  Svar
 2. Michael
  Michael says:

  Jeg sidder her med en vidunderlig følelse Anne, sikke en dejlig trosbekendelse, den rammer meget bredt og følsomt og ikke mindst givende, herligt.
  Tillykke med Samuel.
  I kærlige tanker, god Mandag aften.

  Svar
 3. Anonymous
  Anonymous says:

  Kære Anne, og din lille familie. Jeg "kom lige forbi" herinde. Hvor heldig har man lov at være, at det så netop er til sådan en skøn hilsen/nyhed…
  Tillykke med jeres store dag – og med hinanden.
  Kh, med fred i sind, fra Aase – overfor :~)

  Svar
 4. Anonymous
  Anonymous says:

  Amen! Jeg sidder her med tårer, og det er af glæde!
  Tak for det vidnesbyrd, som den smukke bekendelse er. Og tak, til den Herre, som også er min.
  Guds fred og alt godt til dig, din søn og hans far. Kærlig hilsen
  Tro Håb og Kærlighed

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *